HÅRVÅRDEN OXELÖSUND

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är ett av dem. Statusen för HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är att Bolaget är aktivt.

HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är ett Enskild firma och skapades 1991-09-20. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som HÅRVÅRDEN OXELÖSUND ska trivas.

HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong - Hårvårdsartiklar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är HÅRVÅRDEN OXELÖSUND och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med HÅRVÅRDEN OXELÖSUND så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-30100.

.

De som är på något sätt har med HÅRVÅRDEN OXELÖSUND är Lundh, May Kristina som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HÅRVÅRDEN OXELÖSUND har 460531-XXXX som sitt organisationsnummer.