J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är ett av dem. Statusen för J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är att Bolaget är aktivt.

J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1970-01-12. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson ska trivas.

J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-31244.

.

De som är på något sätt har med J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson är Nilsson, Anne-Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J:sons Damfrisering eftr Anne-Marie Nilsson har 461023-XXXX som sitt organisationsnummer.