Björn Ekman-CEPOX-konsult

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och Björn Ekman-CEPOX-konsult är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Björn Ekman-CEPOX-konsult är ett av dem. Statusen för Björn Ekman-CEPOX-konsult är att Bolaget är aktivt.

Björn Ekman-CEPOX-konsult är ett Enskild firma och skapades 1996-10-11. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björn Ekman-CEPOX-konsult ska trivas.

Björn Ekman-CEPOX-konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Oxelösund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom ståltillverkningsbranschen såsom tekniska utredningar, utbildning och projektarbete. Konsultverksamhet inom entreprenör och renhållningsbranschen såsom tekniska utredningar, miljöutredningar, utbildning och projektarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Ekman-CEPOX-konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Björn Ekman-CEPOX-konsult och det finns flera bolag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Björn Ekman-CEPOX-konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6952368.

.

De som är på något sätt har med Björn Ekman-CEPOX-konsult är Ekman, Sven Björn Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björn Ekman-CEPOX-konsult har 480401-XXXX som sitt organisationsnummer.