Fagerform i Sörmland

Södermanlands län

Information

500320-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fagerform i Sörmland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagerform i Sörmland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Fagerform i Sörmland finns i.

Fagerform i Sörmland har varit registrerat sedan 2008-01-29 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagerform i Sörmland så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fagerform i Sörmland är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Fagerform i Sörmland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagerform i Sörmland så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Sälja och distribuera kosttillskott samt näringsprodukter. Hud- och kroppsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagerform i Sörmland och det är Fagerlund, Timo Allan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,