Antik & Teknik Tomas Svanholm

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Enskild firma som heter Antik & Teknik Tomas Svanholm. Det finns flera verksamheter som liknar Antik & Teknik Tomas Svanholm i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Antik & Teknik Tomas Svanholm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-04-02 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 2002-05-13 så har Antik & Teknik Tomas Svanholm varit registrerat och sedan 2002-04-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Antik & Teknik Tomas Svanholm och det finns fler verksamheter som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Antik & Teknik Tomas Svanholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Antik & Teknik Tomas Svanholm så kan ni göra det på 0155-33661.

Installation och service av el, styr o regler och automatikanläggningar, handel med antikviteter, kuriosa och inredningsföremål.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svanholm, Nils Thomas som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Antik & Teknik Tomas Svanholm har 510612-XXXX som sitt organisationsnummer.