Matt-Konsulten i Nyköping

Södermanlands län

Information

Matt-Konsulten i Nyköping hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Matt-Konsulten i Nyköping finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Matt-Konsulten i Nyköping tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Matt-Konsulten i Nyköping har haft sedan 2005-11-10. Matt-Konsulten i Nyköping har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Matt-Konsulten i Nyköping så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-36914.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Matt-Konsulten i Nyköping har idag 520401-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Matt-Konsulten i Nyköping

Försäljning av mjuka mattor.

I Matt-Konsulten i Nyköping så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Häggman, Lars Ove som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .