MEH Ekonomikonsult

Södermanlands län

Information

520815-XXXX är organisationsnummer för företaget MEH Ekonomikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEH Ekonomikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som MEH Ekonomikonsult finns i.

MEH Ekonomikonsult har varit registrerat sedan 1989-11-07 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEH Ekonomikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MEH Ekonomikonsult är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för MEH Ekonomikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MEH Ekonomikonsult så kan ni göra det på telefon genom 0155-37532 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, moms, bokslut, deklarationer samt övrig ekonomisk rådgivning

Det finns olika personer som har en koppling med MEH Ekonomikonsult och det är Högberg, Mauritz Edvard som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,