Frösängs-Värdshus Oxelösund

Södermanlands län

Information

531023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Frösängs-Värdshus Oxelösund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frösängs-Värdshus Oxelösund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Frösängs-Värdshus Oxelösund finns i.

Frösängs-Värdshus Oxelösund har varit registrerat sedan 1998-11-12 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Frösängs-Värdshus Oxelösund så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Frösängs-Värdshus Oxelösund är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Frösängs-Värdshus Oxelösund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frösängs-Värdshus Oxelösund så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frösängs-Värdshus Oxelösund och det är Delfi, Abdul Rasul som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,