Franzén Marin o Yacht service

Södermanlands län

Information

540225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Franzén Marin o Yacht service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Franzén Marin o Yacht service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Franzén Marin o Yacht service finns i.

Franzén Marin o Yacht service har varit registrerat sedan 1990-01-11 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Franzén Marin o Yacht service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-14.

Franzén Marin o Yacht service är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Franzén Marin o Yacht service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Franzén Marin o Yacht service så kan ni göra det på telefon genom 0155-36194 eller genom brev på följande adress:

Handel med marina-, sport- och fritidsprodukter samt service inom båtsporten

Det finns olika personer som har en koppling med Franzén Marin o Yacht service och det är Franzén, Steve Tord som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,