Rör och maskinmontage T Jägrup

Södermanlands län

Information

550423-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rör och maskinmontage T Jägrup. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rör och maskinmontage T Jägrup är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Rör och maskinmontage T Jägrup finns i.

Rör och maskinmontage T Jägrup har varit registrerat sedan 1994-02-07 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rör och maskinmontage T Jägrup så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Rör och maskinmontage T Jägrup är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Rör och maskinmontage T Jägrup är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rör och maskinmontage T Jägrup så kan ni göra det på telefon genom 0155-31621 eller genom brev på följande adress:

Rör och maskinmontage.

Det finns olika personer som har en koppling med Rör och maskinmontage T Jägrup och det är Jägrup, Tommy Sven-Erik som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,