Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556022-4908.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-30600 alternativt besöka eller skicka post till Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag på följande adress Torgg. 28, 613 30, Oxelösund.

Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Percy Tham i Oxelösund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Thunberg, Jan-Erik Karl som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lagberg, Dan Patrik som är född 1979 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska i kommission för kommittenterna bedriva skeppsklarerings-, speditions- och befraktningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.