Exportindustri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall driva handels- och fabriksrörelse med elektronikkomponenter jämte branschorienterad konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Exportindustri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Exportindustri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1930-08-20 så skapades Exportindustri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Exportindustri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Exportindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556029-2194 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Exportindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Exportindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-223666 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sundin, Dick Kristian -Sundin, Tord Kristian Alfred -Utter, Catherine Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Exportindustri Aktiebolag är Utter, Catherine Marianne som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Sundin, Tord Kristian Alfred som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Dick Kristian som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.