Aktiebolaget Larsson & Kjellberg

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska verkstadsprodukter, bedriva fastighetsförvaltning, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Larsson & Kjellberg vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Aktiebolaget Larsson & Kjellberg en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1938-12-14 så skapades Aktiebolaget Larsson & Kjellberg och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Larsson & Kjellberg har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Larsson & Kjellberg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556037-8514 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Aktiebolaget Larsson & Kjellberg Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Larsson & Kjellberg så går det att nå dem via telefon på 0155-292990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Erlandsson, Lars Ejfel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Larsson & Kjellberg är Erlandsson, Lars Ejfel som är född 1964 och har titeln VD, Erlandsson, Lars Ejfel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Rolf Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Jane Anita som är född 1967 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .