Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag är ett bolag som finns i Oxelösund. I Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindell, Gert Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Cruz Aravena, Elizabeth Cristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Johansson, Kenneth Torbjörn Olov som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag på telefon 0155-31300.

Bolaget skall bedriva handel med radio- och TV-apparater samt utföra serviceverksamhet i samband härmed, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dahlström TV i Oxelösund Aktiebolag har 556083-0670 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.