Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-08-22. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra transporter, schaktnings- och grävningsarbeten samt driva handel med grusprodukter och bilförnödenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-34777.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag är Karlsson, Rolf Gustaf som är född 1946 och har titeln VD, Karlsson, Rolf Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingela Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Erik Carlsson Åkeri Aktiebolag har 556088-7910 som sitt organisationsnummer.