Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556098-5268.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-31800 alternativt besöka eller skicka post till Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB på följande adress Järntorget 1, 613 30, Oxelösund.

Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Foto Lundell L-G Blückert i Oxelösund AB så sitter följande personer i styrelsen: , Blückert, Britt-Marie Iréne som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning av fotografiska artiklar och utföra fotografering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.