Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Oxelösund. I Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Stig Bertil Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Roger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag på telefon 0155-35600.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Hans Roger -Karlsson, Stig Bertil Ingemar

Stig Carlssons Glasmästeri Aktiebolag har 556106-7421 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.