Borox Finans Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556109-4136 är organisationsnummer för verksamheten Borox Finans Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Borox Finans Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Borox Finans Aktiebolag finns i.

Borox Finans Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-04-10 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Borox Finans Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Borox Finans Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Borox Finans Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Borox Finans Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-210055 eller genom brev på följande adress:
Folkeg. 56 A, 613 31, Oxelösund

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av aktier, uthyrning och leasing av bilar, verkstadsmaskiner och datorer jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Borox Finans Aktiebolag och det är Svanborg, Jan Stefan Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Jan Olof Artur som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,