Oxelölager Aktiebolag, OLAB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Oxelölager Aktiebolag, OLAB. Det finns flera företag som liknar Oxelölager Aktiebolag, OLAB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1968-02-21 så har Oxelölager Aktiebolag, OLAB varit registrerat. Idag är Oxelölager Aktiebolag, OLAB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Oxelölager Aktiebolag, OLAB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Oxelölager Aktiebolag, OLAB så kan ni göra det på 08-53470500.

Bolaget skall bygga och driva oljelageranläggning samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Folkesson, Håkan Bertil som är född 1959 och har titeln VD, Folkesson, Håkan Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Erik Harald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öberg, Nils Bertil som är född 1948 och har titeln Suppleant, Högström, Claes Peter Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Oxelölager Aktiebolag, OLAB har 556115-4518 som sitt organisationsnummer.