Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-08-05. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag ska trivas.

Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-33595.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag är Leibertz, Max Bruno som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Leibertz, Lena Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva-Britt som är född 1950 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Max Leibertz Aktiebolag har 556118-6130 som sitt organisationsnummer.