SSAB Merox Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns SSAB Merox Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. SSAB Merox Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

SSAB Merox Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556123-5978.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-254000.

SSAB Merox Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SSAB Merox Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ramström, Karl-Gustav som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , Jerräng, Bo Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Ohldén, Mats Ingemar som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Rönnquist, Barbro Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillvarata förädla och marknadsföra metallurgiska restprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.