HJ:s Bilservice Aktiebolag

Södermanlands län

Information

HJ:s Bilservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som HJ:s Bilservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HJ:s Bilservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

HJ:s Bilservice Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1970-06-17. Men sedan 1970-01-01 så har HJ:s Bilservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till G. Oxelösundsv. 10, 613 31, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HJ:s Bilservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-34171.

Oxelösund arbetar för att företag som HJ:s Bilservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HJ:s Bilservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall utföra bilreparationer och driva reservdelsförsäljning huvudsakligen inom motorfordonsbranschen samt bedriva köp och försäljning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för HJ:s Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HJ:s Bilservice Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Hans Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Per Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HJ:s Bilservice Aktiebolag är 556136-7540.