Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1970-07-22 så har Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsg. 1, 613 41, Oxelösund. Vi ni istället prata med Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag så kan ni göra det på 0155-30113.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av skrot, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Magnus Vilhelm som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Seger Elsberg, Hanna Matilda som är född 1977 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Oxelösunds Skrotaffär Aktiebolag har 556137-6699 som sitt organisationsnummer.