Norlin Konstruktioner Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Norlin Konstruktioner Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Norlin Konstruktioner Aktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Norlin Konstruktioner Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-02-28 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1972-06-27 så har Norlin Konstruktioner Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Norlin Konstruktioner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Norlin Konstruktioner Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Kyrkog. 37, 611 33, Nyköping. Vi ni istället prata med Norlin Konstruktioner Aktiebolag så kan ni göra det på 0155-283834.

Bolaget skall utöva konsultverksamhet med teknisk och ekonomisk inriktning, förvalta och mot licens upplåta immateriella rättigheter, förvalta samt köpa och försälja såväl fast som lös egendom liksom värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Norlin, Lars-Olof Knutson som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlind, Margareta Marta Amalia som är född 1932 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Norlin Konstruktioner Aktiebolag har 556166-0878 som sitt organisationsnummer.