Meiszners Mekaniska Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Meiszners Mekaniska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Meiszners Mekaniska Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Meiszners Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Meiszners Mekaniska Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1976-10-18. Men sedan 1976-01-01 så har Meiszners Mekaniska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barav. 1, 613 41, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Meiszners Mekaniska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-37273.

Oxelösund arbetar för att företag som Meiszners Mekaniska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Meiszners Mekaniska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Meiszners Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Meiszner, Frans Oskar Alfons -Meiszner, Gertrud Vivan Monica -Meiszner, Imre Laszlo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Meiszners Mekaniska Aktiebolag och det är följande personer, Meiszner, Frans Oskar Alfons som är född 1972 och har titeln VD, Meiszner, Frans Oskar Alfons som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Meiszner, Gertrud Vivan Monica som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Meiszner, Imre Laszlo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Meiszners Mekaniska Aktiebolag är 556193-3432.