Broms Renhållning Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556201-9512 är organisationsnummer för företaget Broms Renhållning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Broms Renhållning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Broms Renhållning Aktiebolag finns i.

Broms Renhållning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-11-13 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Broms Renhållning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Broms Renhållning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Broms Renhållning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Broms Renhållning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-213190 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 8, 613 41, Oxelösund

Bolaget skall utföra entreprenader inom renhållningsbranschen samt containerhämtning, utbildning i arbetsmiljöfrågor och hälsovård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Broms Renhållning Aktiebolag och det är Adolfsson, Burt Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Margret Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Thell, Bror Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,