Globus Förvaltning Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Globus Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Globus Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Globus Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556204-0146.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-36070 alternativt besöka eller skicka post till Globus Förvaltning Aktiebolag på följande adress Verkstadsg. 9, 613 41, Oxelösund.

Globus Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Globus Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Erlandsson, Jane Anita som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska verkstadsprodukter inom och utom landet samt köp och försäljning av fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.