Oxelösunds Hamn Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Oxelösunds Hamn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Oxelösunds Hamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Oxelösunds Hamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556207-4913.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-258000 alternativt besöka eller skicka post till Oxelösunds Hamn Aktiebolag på följande adress Oxelösunds Hamn Hamnkontoret, 613 31, Oxelösund.

Oxelösunds Hamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Oxelösunds Hamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ramström, Karl-Gustav som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . . Andersson, Göte Jonny som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Evensson, Åke Torbjörn som är född 1954 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Martinsson, Bengt Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant . Ståhlgren, Inge Ture Gösta som är född 1952 och har titeln Suppleant . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utveckla och sälja hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.