Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556207-5613 är organisationsnummer för företaget Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag finns i.

Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-12-18 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-34420 eller genom brev på följande adress:
Breviksv. 1, 613 35, Oxelösund

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av cyklar och mopeder, tillverkning av nycklar och låsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cykel & Nyckelservice Oxd Aktiebolag och det är Eriksson, Stig Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sten Åke som är född 1967 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,