Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia)

Södermanlands län

Information

556215-2701 är organisationsnummer för företaget Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) finns i.

Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) har varit registrerat sedan 1982-02-12 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) så kan ni göra det på telefon genom 0155-35060 eller genom brev på följande adress:
Timmermansg. 6, 613 31, Oxelösund

Bolaget skall bedriva järnvarudetaljhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eliassons Järn Aktiebolag (Järnia) och det är Brolin, Håkan Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Rut Marjorie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,