Powerexpress i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Powerexpress i Oxelösund AB är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Powerexpress i Oxelösund AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Powerexpress i Oxelösund AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1983-04-19. Men sedan 1999-01-01 så har Powerexpress i Oxelösund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Powerexpress i Oxelösund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-223616.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som Powerexpress i Oxelösund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Powerexpress i Oxelösund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva import och export av näringspreparat, kosttillskott, träningskläder och idka direktförsäljning via butik samt postorder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Powerexpress i Oxelösund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Powerexpress i Oxelösund AB och det är följande personer, Edström, Olof Niclas Andreas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydstrand, Elin Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Powerexpress i Oxelösund AB är 556227-7979.