Sörners Optik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av optiska artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sörners Optik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Sörners Optik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1983-06-09 så skapades Sörners Optik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sörners Optik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sörners Optik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556230-0714 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Sörners Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sörners Optik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-36220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sörners Optik Aktiebolag är Sörner, Ryno Ulf Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörner, Marie Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .