Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag är ett företag som finns i Oxelösund. I Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Storåkers, Stefan Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Storåkers, Helena Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag på telefon 023-14734.

Bolaget skall bestå av utredningar, bokföring, handel med värdepapper och elektronisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Storåkers, Helena Birgitta -Storåkers, Stefan Gunnar

Storåkers Ekonomisystem Aktiebolag har 556231-2982 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.