Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia)

Södermanlands län

Information

Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1983-12-21. Men sedan 1984-01-01 så har Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järntorget 2, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-34400.

Oxelösund arbetar för att bolag som Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget ska bedriva sportaffär samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) och det är följande personer, Skarfors, Lars Bertil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skarfors, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarfors, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarfors, Kerstin Hildur Elin som är född 1938 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wallins Sport Aktiebolag (Team Sportia) är 556237-6847.