Borox International Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Borox International Aktiebolag är ett företag som finns i Oxelösund. I Borox International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanborg, Jan Stefan Magnus som är född 1962 och har titeln VD, Svanborg, Jan Stefan Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Edgarsson, Lars-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fäldt, Lars Ragnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Krister som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Jan Olof Artur som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotTärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Borox International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borox International Aktiebolag på telefon 0155-264880.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med härdade och manufakturerade stålprodukter, handel med aktier, värdepapper och fastigheter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borox International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Borox International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Borox International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Borox International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borox International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svanborg, Jan Olof Artur -Svanborg, Jan Stefan Magnus

Borox International Aktiebolag har 556242-7467 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.