Scandinavian Marine Trading Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-08-28. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Scandinavian Marine Trading Aktiebolag ska trivas.

Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och handel med marin- och industriprodukter, motor- och segelbåtar samt handel med nya och begagnade motordrivna fordon och därmed förenlig verksamhet, samt konsulting inom områdena data och ekonomi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Scandinavian Marine Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Marine Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-30040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Scandinavian Marine Trading Aktiebolag är Lindgren, Gösta Harald som är född 1941 och har titeln VD, Lindgren, Gösta Harald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Elsie Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Scandinavian Marine Trading Aktiebolag har 556248-3072 som sitt organisationsnummer.