Kajak och Fritid i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Kajak och Fritid i Oxelösund AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Kajak och Fritid i Oxelösund AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kajak och Fritid i Oxelösund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-08.

Kajak och Fritid i Oxelösund AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1984-09-24. Men sedan 2006-06-08 så har Kajak och Fritid i Oxelösund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fiskehamnsv. 4, 613 35, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kajak och Fritid i Oxelösund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-227966.

Oxelösund arbetar för att bolag som Kajak och Fritid i Oxelösund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kajak och Fritid i Oxelösund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva import, försäljning och uthyrning av kajaker med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kajak och Fritid i Oxelösund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kajak och Fritid i Oxelösund AB och det är följande personer, Koutny, Martin Mikael Filip som är född 1975 och har titeln VD, Koutny, Martin Mikael Filip som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kemi, Yvonne Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Keyser, Sara Elisabeth som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kajak och Fritid i Oxelösund AB är 556249-7882.