Afford Finanskonsult Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Afford Finanskonsult Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Afford Finanskonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Afford Finanskonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Afford Finanskonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-07-19. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Afford Finanskonsult Aktiebolag ska trivas.

Afford Finanskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom finansiering och förvaltning samt köp och försäljning av värdepapper och kapitalvaror jämte därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Afford Finanskonsult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Afford Finanskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Afford Finanskonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Afford Finanskonsult Aktiebolag är Crona, Karl Stephan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Crona, Karl Ingemar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Afford Finanskonsult Aktiebolag har 556262-3297 som sitt organisationsnummer.