Blå Köket i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Blå Köket i Oxelösund AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Blå Köket i Oxelösund AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blå Köket i Oxelösund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Blå Köket i Oxelösund AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1985-07-03. Men sedan 1986-01-01 så har Blå Köket i Oxelösund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torgg. 19, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blå Köket i Oxelösund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-30620.

Oxelösund arbetar för att bolag som Blå Köket i Oxelösund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blå Köket i Oxelösund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet består i försäljning och montering av köksinredningar, vitvaror, kökstillbehör och därtill förenlig verksamhet. Företaget skall även förvalta lös och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blå Köket i Oxelösund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blå Köket i Oxelösund AB och det är följande personer, Kvist, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln VD, Kvist, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Gun Rose-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blå Köket i Oxelösund AB är 556262-6449.