Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1986-04-18 så har Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fiskehamnen, 613 35, Oxelösund. Vi ni istället prata med Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag så kan ni göra det på 0155-30827.

Bolaget skall bedriva varvs- och rederirörelse, agentur, tillverkning och försäljning av båtar, båtutrustning och konsthantverk med marin anknytning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hagstrand, Eva Catarina som är född 1958 och har titeln VD, Hagstrand, Benkt Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagstrand, Eva Catarina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Oxelösunds Båtvarv Aktiebolag har 556273-9119 som sitt organisationsnummer.