Waerners Bil och Servicebutik AB

Södermanlands län

Information

Waerners Bil och Servicebutik AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Waerners Bil och Servicebutik AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Waerners Bil och Servicebutik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Waerners Bil och Servicebutik AB har haft sedan 1994-01-01. Waerners Bil och Servicebutik AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Waerners Bil och Servicebutik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 48, 613 31, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-33360.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Waerners Bil och Servicebutik AB Privat, ej börsnoterat.

Waerners Bil och Servicebutik AB har idag 556280-3394 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Waerner, Birgitta Margareta -Waerner, John Anders är den som för stunden ansvarar för Waerners Bil och Servicebutik AB

Bolaget ska bedriva bilserivce, försäljning av bil-, kiosk- och dagligvaruprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Waerners Bil och Servicebutik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Waerner, John Anders som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Waerner, Birgitta Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Högström, Claes Peter Rune som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.