Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE)

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är ett av dem. Statusen för Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är att Bolaget är aktivt.

Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) ska trivas.

Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinförsäljning, bilservice och gummiverkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-35900.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) är Lindqvist, Lars Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lars Lindqvist & Co Aktiebolag (STATOIL SERVICE) har 556286-9387 som sitt organisationsnummer.