Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556291-7178 är organisationsnummer för bolaget Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag finns i.

Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-18 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-31815 eller genom brev på följande adress:
Järntorget 1, 613 30, Oxelösund

Bolaget skall bedriva detaljhandel med hälsoartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsoboden i Oxelösund Aktiebolag och det är Sundelius, Annette Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Björn Olov som är född 1958 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,