Wink Studio AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva reklamfotografering, caférörelse och äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom handel med och inneha värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wink Studio AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Wink Studio AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1987-10-05 så skapades Wink Studio AB och företaget är har F-skattsedel Wink Studio AB har haft det sedan 1994-01-01.

Wink Studio AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556307-6438 är organisationsnummret för företaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Wink Studio AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Wink Studio AB så går det att nå dem via telefon på 0155-33434 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wink Studio AB är Wink, Lars Göran Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wink, Wanda Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .