Rano Marin Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Rano Marin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Rano Marin Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rano Marin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rano Marin Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1987-11-12. Men sedan 1996-01-01 så har Rano Marin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Trädgårdsg. 52 B, 611 32, Nyköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rano Marin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-283834.

Oxelösund arbetar för att företag som Rano Marin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rano Marin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall utöva konsultverksamhet med teknisk och ekonomisk inriktning, förvalta och mot licens upplåta immateriella rättigheter, förvalta samt köpa och försälja såväl fast som lös egendom huvudsakligen med anknytning till marin, sport och fritid samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Rano Marin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rano Marin Aktiebolag och det är följande personer, Norlin, Lars-Olof Knutson som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlind, Margareta Marta Amalia som är född 1932 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rano Marin Aktiebolag är 556311-8438.