Oxelösunds Marincenter Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Oxelösunds Marincenter Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Oxelösunds Marincenter Aktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1988-01-04 så har Oxelösunds Marincenter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Oxelösunds Marincenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Oxelösunds Marincenter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandv. 3, 613 35, Oxelösund. Vi ni istället prata med Oxelösunds Marincenter Aktiebolag så kan ni göra det på 0155-33450.

Bolaget skall bedriva servering, kioskrörelse, båtuthyrning och snickeri- och reparationsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Vollmer, Sasja Michael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vollmer, Friedel som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Oxelösunds Marincenter Aktiebolag har 556315-6016 som sitt organisationsnummer.