Mistral Fönstersystem Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Mistral Fönstersystem Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Mistral Fönstersystem Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Mistral Fönstersystem Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556320-9088.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-37411 alternativt besöka eller skicka post till Mistral Fönstersystem Aktiebolag på följande adress Barav. 7, 613 41, Oxelösund.

Mistral Fönstersystem Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mistral Fönstersystem Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ataseven, Massut som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Rohdén, Ulf Helge som är född 1960 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av byggnadsglas samt att idka förenlig verksamhet.