Sunda Pizzeria AB

Södermanlands län

Information

Sunda Pizzeria AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Sunda Pizzeria AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sunda Pizzeria AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sunda Pizzeria AB har haft sedan 1994-01-01. Sunda Pizzeria AB har funnits sedan och 2010-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sunda Pizzeria AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jakob Nilsg. 8, 211 21, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-237475.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sunda Pizzeria AB Privat, ej börsnoterat.

Sunda Pizzeria AB har idag 556321-5002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sunda Pizzeria AB

Bolaget ska bedriva pizzeria och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Sunda Pizzeria AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abdulamir, Murtatha Jawad som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Al-Alawe, Maryam Amir som är född 1984 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .