BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-11-29 och har organisationsnummer 556344-9833.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag på följande adress Verkstadsg. 8, 613 41, Oxelösund.

BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I BBA Förvaltning i Oxelösund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Adolfsson, Margret Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och uthyrningsverksamhet inom renhållningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.