Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag är ett företag som finns i Oxelösund. I Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmkvist, Per Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmkvist, Kristoffer Jonatan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva livsmedelshandel, leasing och uthyrning av inventarier, uthyrning och förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Malmqvist i Oxelösund Aktiebolag har 556349-6875 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.